De gouden muiltjes van operazangeres Iris de Koomen

“Holland’s Got Talent is drie keer gewonnen met opera”, vertelt sopraan Iris de Koomen van Opera per Tutti. “Gordon viel letterlijk van zijn stoel. Krijg nu wat, dacht ik. Blijkbaar is er toch behoefte aan opera, maar hoeft het niet direct van het hoogste intellectuele niveau zijn.”

“Het is waanzinnig leuk om steeds in te springen op wat mensen willen horen. Je kunt zoveel leuke dingen doen met opera!” Aan het woord is sopraan Iris de Koomen. Vol enthousiasme vertelt ze over het verleden en heden van haar vak. En natuurlijk over de rol die ze vanavond vertolkt bij Opera per Tutti, hoewel ze op het moment van het interview nog niet precies weet hoe die eruit zal zien. De Koomens visie sluit in ieder geval naadloos aan op dat van Opera per Tutti, dat opera toegankelijk maakt voor iedereen. ‘Opera voor iedereen, met iedereen’ luidt het credo.

Lees verder op de website van de Edesche Concertzaal  》

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s