Vuur en passie bij Zorro

Klinkende zwaarden, een roep om vrijheid en vurige flamenco’s: van het begin af aan pakt Zorro de aandacht. Ademloos blijft het publiek toekijken hoe ‘El Californiano’ soepeltjes zijn stunts doet, al zingend en vriendelijk lachend. Het verhaal van Zorro krijgt in deze musical een geheel nieuwe insteek. Met onverwachte wendingen en een verrassend plot lijkt het verhaal in geen enkel opzicht op dat van de film. Een absolute aanrader voor fans van de gemaskerde held. 

Een recensie voor DagjeWeg.NL »

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s